Προϊόντα για αφρός bisco (11)

Κρεμώδης

Κρεμώδης

Μια ακριβής επιλογή καφέδων υψηλής ποιότητας από την Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, ψημένων στην τελειότητα, αποδίδει τον espresso De Roccis CREMOSO. Ένα εξαιρετικά ήπιο και λείο μείγμα με ισχυρή αλλά και λεπτή επίγευση.
CAPRESE

CAPRESE

Παστεριωμένο μείγμα αυγών, καθαρές σταγόνες σοκολάτας, ωμά αμύγδαλα, ζάχαρη, βούτυρο, λίπη και φυτικά έλαια, αμυγδαλέλαιο, κακάο 22/24%, ψήσιμο.
Ο Λαίμαργος του Βάκχου

Ο Λαίμαργος του Βάκχου

Συστατικά: ζάχαρη, πάστα φιστικιού 30% (καβουρδισμένα και εκλεπτυσμένα φιστίκια, χλωροφύλλη E141, κουρκουμίνη E100), φυτικά έλαια και λίπη (φοινικέλαιο, φοινικέλαιο καρπού), έλαια (ηλιέλαιο), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, σκόνη ορού γάλακτος, γαλακτωματοποιητής (E322 λεκιθίνη σόγιας), αρώματα (βανιλίνη).
ΣΙΕΣΤΑ

ΣΙΕΣΤΑ

Για καφέ με στρογγυλή γεύση, ισχυρό άρωμα και ευχάριστα μακρά γεύση. Ένα κλασικό προϊόν για όλους. Διαθέσιμο σε: 250γρ αλεσμένο για moka και espresso bar, 500γρ αλεσμένο για moka και espresso bar, 500γρ και 1kg σε κόκκους.
Σαλάτα Αλίτσι

Σαλάτα Αλίτσι

Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες φρέσκα ψαρεμένες αντσούγιες, τις πιο κατάλληλες για επεξεργασία σύμφωνα με την παραδοσιακή τέχνη, στην οποία η ωρίμανση υπό αλάτι προσφέρει την πιο αυθεντική γεύση από την Τσετάρα.
Επικοινωνία

Επικοινωνία

Λαμπρές ιδέες για να μεταδώσετε την καρδιά και την ψυχή της επιχείρησής σας. Κινήστε το κοινό σας, τραβήξτε την προσοχή τους, μαγέψτε τους με τη γοητεία σας.
Αλεύρι για Κρουασάν

Αλεύρι για Κρουασάν

W: 320 - 330. Πατενταρισμένο αλεύρι που προέρχεται από επιλεγμένα ιταλικά, ευρωπαϊκά και βόρεια αμερικανικά σιτάρια. Κατάλληλο για την παραγωγή ζυμών που απαιτούν λαμινάρισμα, διπλώματα και ρολάρισμα. Ιδανικό για την παραγωγή στρωματοποιημένων, νωπών και όγκων προϊόντων. Συνιστάται για μπριός και κρουασάν.
Μαύρες ελιές

Μαύρες ελιές

Μαύρες ελιές
Δίχρωμο Ciambellone

Δίχρωμο Ciambellone

Δίχρωμος δακτυλίδι κέικ Cod:TFG014
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
BUFALA

BUFALA

Αλεύρι "00", νερό, Lievito Madre (φυσική ζύμη από αλεύρι σίτου τύπου 0 σε σκόνη, μαγιά, αλεύρι από βυνοποιημένα δημητριακά), αλάτι, λάδι ηλιόσπορου, ελαιόλαδο, ντοματίνια, ντομάτα, μοτσαρέλα από βουβαλίσιο γάλα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.